Kaamosväsymystä

kynttilä3.PNG

On hieman ironista, että kun on juuri saanut kirjoitettua siitä kuinka treeni-into taas palaa, niin sitten tulee melkein kuukauden jakso, ettei pääse treeneissä oikein mihinkään suuntaan. Paitsi ehkä taaksepäin.

Marraskuu ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Tai ei mulla mitään suunnitelmia ollut, mutta sellainen hahmotelma päässäni kuitenkin. Luonnostelin mielessäni että käyn salilla sekä uinti- ja juoksutreeneissä, kuntoutan tätä kättä, alan kasvattaa treenimääriä ja kaiken tämän teen kroppaa kuunnellen. Mikään muu ei ole tainnut toteutua kuin kropan kuuntelu.

Ensin tuli flunssa, joka kesti yli viikon. Se ei olisi oikeastaan kaatanut vielä mitään, mutta en osannut levätä kunnolla, kun podin huonoa omatuntoa poissaolosta töistä ja stressasin itseäni pohtimalla olenko tarpeeksi kipeä jäämään kotiin vai pitäisikö jo yrittää töihin. Seuraava viikko oli tosi kuormittava, kun olin vielä hieman vajaakuntoinen ja valmiiksi väsynyt, minkä lisäksi töissä oli kiirettä. En jaksanut ajatella treenejä, tarkoitan lähinnä motivoitumista ja sen hahmotelman mieleen palauttamista. Halusin vain ottaa lopputilin ja pelkän menolipun sinne missä pippuri kasvaa (ja mielellään paistaa aurinko). Sitten yhtenä aamuna huomasin ettei valot syty. Päässäni. Ei yhtään valoisaa ajatusta. Vain sellainen olo että en halua, en jaksa, en pysty, mutta pakko. Pakko jotenkin raahautua päivästä toiseen ja keventää kaikesta mistä voi.

Vähän ristiriitainen olo. Kyllä minä toisaalta edelleen haluaisin harjoitella ja matkata kohti unelmaa. Samalla kuitenkin tuntuu etten oikein jaksaisi, että nyt ei ole voimaa. Mutta eihän se matka tapa, vaan vauhti? Parempi kai ottaa pienempiä askeleita, jos ne kuitenkin vie eteenpäin, kuin että jää paikalleen vellomaan?

Toisaalta on jotenkin lohdullista ettei aina tarvitsekaan jaksaa, silti on riittävä ja elämä kantaa. Ja jossain vaiheessa väsymys hellittää ja on taas energiaa mennä, pitää vain luottaa siihen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s