Pyörät pyörii taas


Pyykkikone pyörittää märkää vaatemyttyä ja hurisee rauhoittavasti. Siellä pyörivät viikon treenivaatteet ja päivän ajokamppeet iloisesti kuin tivolin karusellissa. Kohta ei haise hiki vaan tuoksuu Sportti Serto. 

Olin päivällä vappuajelulla ja samalla kolmannen kerran punaisen Trekkini satulassa. Edellisellä kerralla sahasimme samaa tien pätkää kuin ensimmäiselläkin kerralla, nyt uskaltauduimme jo pidemmälle maantielenkille. 

Reitillä oli melkein koko ajan vastatuuli ja ylämäkeä. Tuntui kuitenkin hyvältä ajaa, aurinko paistoi ja ketju oli kireä. Alamäissä himmasin vähän, sillä ei tehnyt mieli vielä kokeilla kuinka lujaa pääsisi. Oli hauskempi kokeilla kuinka hyvin työntäisi ylämäkeen. 

Ajaessa nautin siitä kun huomaan miten viisas keho on. Pääni ei ymmärrä pyöräilystä juuri mitään, silti keho osaa mukautua ajamiseen ja harjaantuu kerta kerralta paremmaksi. Siinä oppii myös keskittymistä, tilanteen lukua ja hetkessä olemista. Mielikin lepää. 

Nyt täytyy ottaa tämä viikko kevyesti ennen leiriä, mutta odotan että pääsen taas ajamaan. En olisi uskonut että se muuttuisi näin nopeasti helpommaksi. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s