Lomalla

​Juhannuksesta alkaen olen ollut kesälomalla ja aikaa treenaamiseen on periaatteessa ollut vaikka miten paljon, mutta kahdesta syystä olen treenannut aika vähän. Ensimmäinen syy on se että haluan viettää enemmän aikaa läheisten ihmisten kanssa ja tehdä asioita joita ei arkena tai kesän ulkopuolella juuri tule tehtyä. Maata rantakalliolla, valvoa vähän liian myöhään, olla ilman tarkkoja suunnitelmia ajankäytöstä. Toinen syy on se että yritän nyt mieluummin treenata hieman liian vähän kuin yhtään liikaa, jotta kokonaisrasitus ei mene yli kun kisoja on ensi lauantaista lähtien vain kahden viikon välein. 

En ole uskaltanut (ja osin vain viitsinyt) käydä salilla jotta jalat säästyisivät. Taidan jättää kyykkäilyt syyskaudelle ja jumpata siihen asti muuten kevyemmin. Samasta syystä en ole juossutkaan kovin paljon, mutta viime viikolla kävin hölkkäämässä kympin lenkin ilman ongelmia ja se antoi taas uskoa siihen että saan vietyä kisat läpi jos vain jalat pysyvät tässä kunnossa. Ehkä myös hierojalla voisi käydä vähän tiheämmin kisakauden ajan.  

Tällä tekemisellä ei tavoitella kuuta taivaalta, mutta alkuperäinen tavoitekin, jonka talvella itselleni asetin, oli rakentaa pohjia tuleville vuosille ja mennä tämä kesä rennolla fiiliksellä, nauttien treeneistä ja kisoista, kiristämättä ruuvia tiukalle. Triathlon on parhaimmillaan minulle henkireikä ja akkujen lataaja. Vaikka onkin mukavaa viettää aikaa kavereiden ja perheen kanssa, tarvitsen vastapainoksi mahdollisuutta lähteä yksin lenkille, kiristää ketjun tiukalle ja tuntea viiman kasvoilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s